#ȘtireaShare-Elevii români au caștigat șase medalii la Balcaniada de Matematică

medalii]Ministerul Educației a anunțat că lotul olimpic de matematică al României a câștigat șase medalii– una de aur (Mircea Ciprian Bonciocat, Colegiul Naţional „Tudor Vianu” din Bucureşti), două medalii de argint(Mihnea-Gabriel Doica, Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, şi Dragoș Manea, Colegiul Naţional „Andrei Șaguna”  Brașov) şi trei medalii de bronz(Mihnea-Andrei Ocian, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, Andonie Ciocan, Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti, și Theodor-Mihai Ilian, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța), la a XXXIV-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru seniori care a avut loc la Ohrid în Macedonia! BRAVO!!!

Anunțuri

Despre Profesor Jitaru Ionel

Bine ai venit . Sunt un tanar profesor de matematica si sunt aici ca sa te ajut. Primesti ajutor gratuit la matematica pe facebook in grupul Q&A Matematica cu adresa: https://www.facebook.com/groups/MatematicaRezolvariExercitii/?fref=ts
Acest articol a fost publicat în News, Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s