Bac 2015: Calendarul sesiunii august-septembrie

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat debutează azi, cu probele orale la Limba română şi Limba maternă, care vor fi susţinute de peste 60.000 de elevi care au picat examenul în vară sau din promoţiile anterioare.  

Calendar_Icon

În schimb, elevii care au fost eliminaţi din examen la sesiunea din această vară nu au dreptul să susţină examenul de Bacalaureat timp de doi ani. De altfel, statisticile arată că doar unul din zece tineri care nu promovează din prima, reuşeşte să mai obţină vreodată diploma de Bacalaureat.  

CALENDARUL complet:

Anunțuri

Despre Profesor Jitaru Ionel

Bine ai venit . Sunt un tanar profesor de matematica si sunt aici ca sa te ajut. Primesti ajutor gratuit la matematica pe facebook in grupul Q&A Matematica cu adresa: https://www.facebook.com/groups/MatematicaRezolvariExercitii/?fref=ts
Acest articol a fost publicat în BAC 2015, BACALAUREAT, News și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Bac 2015: Calendarul sesiunii august-septembrie

  1. Pingback: Bac 2015 sesiunea de toamnă. SUCCES tuturor!!! Vezi modelele oficiale EDU și modelele rezolvate de la sesiunea de vară de BAC. Luni încep probele scrise ale examenului de maturitate | Jitaru Ionel Blog: Meditatii online mate, pregatire bac 2015 si en

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s