News

Gala Studenţilor Români din Străinătate: 200 de tineri concurează pentru titlul de Studentul Român al Anului în Străinătate

646x404

În Competiţia Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate în anul universitar 2013-2014, la cele opt categorii anunţate, s-au înscris 200 de studenţi români din toate colţurile lumii.
Lista finaliştilor pentru fiecare categorie este disponibilă pe site-ul Galei Studentilor Români din Străinătate. Câştigatorii vor fi anuntaţi în cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate, care are loc în data de 9 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului. La eveniment sunt aşteptati 800 de participanţi, studenţi şi tineri profesionişti, personalităţi din mediul academic şi sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental.

Preselecţia celor 200 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi înscrişi în Concurs a fost realizată într-o primă etapă de laureaţii ediţiilor precedente, care au decis finaliştii fiecărei categorii.

Selecţia finală va fi realizată de către Marele Juriu, care este alcătuit din: Academician Dr. Ionel Valentin Vlad; Dr.h.c. Norman Manea; Dr. Florin Păun; Prof. Dr. Laurenţiu Damian; Prof. Dr. Miron Bogdan; Academician Dr. Ionel Haiduc, Membru de Onoare al Comisiei de Evaluare a Premiilor LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate.Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s